طول تیغه : 14 سانتیمتر
جهت تهیه رشته آش ، پاستا و ماکارونی ، خمیر گل چینی ، تهیه خمیر کیک و شیرینی و نان در سایز کوچک
راحت و سریع
ایمن
ابعاد دسته به ترتیب 13 و 11 و 10 سانتیمتر
ابعاد دهنه : 6/5 و 8 و 10 سانتیمتر
ابعاد سایز بزرگ : 10 × 9 × 9 سانتیمتر
ابعاد سایز متوسط : 8 × 7.5 × 8 سانتیمتر
ابعاد سایز کوچک : 7 × 6.5 × 6.5 سانتیمتر
دارای پوست کن بسیار تیز
طراحی مدرن و خلاقانه
کارکرد به صورت دستی و بدون استفاده از برق
مناسب برای میوه ، سبزیجات
سبک و کم حجم
با تیغه های استـیل و ضـد زنگ
وسیله ای مورد نیاز و ضروری برای هر آشپزخانه و کدبانوی ایرانی
وسیله ای برای برش فنری به صورت ممتد
ساخته شده از متریال درجه یک
سایر مشخصات
ویژگی ها
دارای یک جفت غلطک جهت پهن کردن خمیر با ضخامت های مختلف
دارای دو جفت غلطک جهت رشته کردن خمیر در دو سایز ریز و درشت
تغییر ضخامت غلطک پهن کن توسط پیچ کناری ( جهت این کار پیچ کناری را به بیرون کشیده و بچرخانید )
بدنه یکنواخت که تا سالیان سال رنگ آن تغییر نمیکند
پخت یکنواخت
انتقال حرارت فوق العاده
کف کپسولی سه لایه